De lækre smagsvarianter

Antallet af varianter reduceres

Højsæsonen er ovre, og vi går koldere tider i møde. Dette betyder helt naturligt også et fald i aktiviteten. Hos Gelato Italia er isen hjemmelavet, den laves løbende og så frisk som overhovedet muligt. Vi kan i den kommende periode derfor ikke opretholde vores egne krav til isens kvalitet, hvis vi fortsat skal have 24 varianter i vores is disk.

Derfor reduceres antallet henover den kommende uge i takt med at vi får solgt ud af nogle af varianterne. Vi reducerer i første omgang til 18 varianter men kan ikke udelukke at vi senere reducerer yderligere til 12 varianter. Hold øje med denne side, hvor vi vil holde jer opdateret.

Sortiment 2020

Isen produceres som man gør det i Italien – med friske lokale råvarer, og friskmalket mælk – naturligvis økologisk. Mælken kommer fra “Østerlund”, økologisk kvægbrug her i Svendborg.

Følg med på vores facebook side – Fra uge 35 kører Gelato Italia en lille “smagsfestival” hvor vi forbereder os til næste sæson. Dette betyder at der skal prøves en masse nye varianter af inden vi lukker af vores sæsonen. Glæd jer!

Nuværende varianter af mælkeis

Vanille

Marcipan med chokoladestykker

Jordbær

Chokolade

Cookies Kokos med crumble

Karamel

Kaffe

Hasselnød

Lemon / Marengs

Lakrids

Mint

Bastogne Kiks

Gelatos Nougat

Oreo

Salt karamel med peanuts

Tiramisu

Orange Trøffel

Kirsebær Mandel

Nuværende varianter af sorbet

Jordbær sorbet

Lemon Sorbet

Melon sorbet

Mango sorbet

Æble sorbet

Ananas Sorbet

Sortimentet bliver udskiftet i løbet af sommeren,
efterhånden som bær og frugter modnes.