Gruppe rabatter​

Et godt og lidt billigere stop på turen​.

Er I en gruppe som er på tur i Svendborg, så kig endeligt forbi vores butik på gågaden, eller tage et smut på havnen og forbi vores is bil på Jessens Mole. Det kan nemlig godt betale sig. Det kunne være skoleklassen på udflugt, virksomheden på firmatur, en rejsegruppe på sightseeing tur i det sydfynske eller måske til det private arrangement, hvor selskabet skal forkæles med gåtur og is. 

Ved samlede bestillinger på grupper over 10 personer, giver vi en rabat på 10% på den samlede regning på køb op til kr. 1.000, og skulle købet overstige kr. 1.000, giver vi 15% på den samlede regning.

Gruppe rabatten er gældende ved her og nu køb i et af vores salgssteder, og således ikke gældende ved køb af vores take away produkter, såsom isfryser og islagkager til fest, eller ved køb af vores take away bokse. 

Dog skal det nævnes, at der i forvejen gives 10% rabat ved forudbestilling af bokse senest dagen før afhentning. 

Gelato Italia Svendborg ApS

Selskabet tegnes af direktør Kenneth Jørgensen. 

​CVR: 41050012

Stillinger. Når vi rammer det nye år, så begynder vi igen at kigge efter unge medarbejdere til is sæsonen 2023. Kunne det være noget for dig, eller kender du en, som du tror kunne være interesseret, så tager vi gerne imod en ansøgning. 

Åbningstider​ 

Butik på gågaden​​

Isbil på havnen

Bilen er kørt i garagen 

Lukket

Lukket​

Kontakt os

Gerritsgade 26, 5700 Svendborg

Rutevejledning til butikken

​​Rejseguide til Svendborg

​​Telefon: +45 20 14 53 55

Mail: kj@gelatoitalia.dk 

facebook (3)  instagram-logo