Softice - Hjemmelavet med frisk mælk fra gården

Gelatos hjemmelavede softice med vanilje, chokolade eller blandet. Vi har også et stort udvalg af drys​. Der er ikke så mange som ved det - men hos Gelato Italia laver vi selv vores softice, som en af de få i hele Danmark.

​Princippet i produktionen af softice er ikke langt fra måden som vi producerer vores italienske is på, og opskriften er helt vores egen.

Vores softice mix laves løbende, for at servere den så frisk som muligt. Andre softice-produkter produceres med tilsætningsstoffer, men sådan er det ikke hos Gelato Italia. Vores is er den rene vare

Mælken er økologisk og vi henter den friskmalket hos Østerlund i Lakkendrup. Fordi mælken er helt frisk, står vi selv for pasteuriseringen med vores egne ismaskiner. Når mælken er varmet op til 40 grader, tilsætter vi de øvrige ingredienser, og pasteuriseringen fortsætter op til 85 grader.

Herefter er maskinerne indstillet til at starte nedkølingen af mixen, og når temperaturen rammer 60 grader tilsætter vi økologisk fløde. Og jo, der er meget fløde i vores softice mix, men det skal der være for at få en cremet konsistens. Efter en time sluttes pasteuriseringsprocessen med en temperatur på 4 grader.

Vi tilbyder en vanilje og chokolade softice. Vaniljen er af absolut bedste kvalitet, dyrket på Tongaøerne og produceret på New Zealand. Chokoladen er økologisk og kommer fra Callebaut i Belgien.

Små finesser der er med til at gøre vores softice helt unik.

Vi elsker softice, og det gør vores kunder også. Flere hylder vores softice som den "bedste de nogensinde har smagt". Og ja, det gør os da lidt stolte, men kom selv ind til Gelato Italia og prøv.

Gelato Italia Svendborg ApS

​​CVR: 41050012

.​

Søger du job? Se stillinger her

tripadvisor  banner_gul_99x32

Åbningstider​

​Mandag - Lørdag

Søndag ​

Helligdage

10.00-21,00

12.00-21.00

12.00-21.00

Kontakt os

Gerritsgade 26, 5700 Svendborg

Rutevejledning til butikken

​​

​​Telefon: +45 20 14 53 55

Mail: kj@gelatoitalia.dk 

facebook (3)  instagram-logo