Gelato Soft

Softice - Hjemmelavet med frisk mælk fra gården

Gelatos hjemmelavede softice med vanilje, chokolade eller blandet​. Der er ikke så mange som ved det - men hos Gelato Italia laver vi selv vores softice, som en af de få i hele Danmark.

​Princippet i produktionen af softice er ikke langt fra måden som vi producerer vores italienske is på, og opskriften er helt vores egen.

Vores softice mix laves løbende, for at servere den så frisk som muligt. Andre softice-produkter produceres med tilsætningsstoffer, men sådan er det ikke hos Gelato Italia. Vores is er den rene vare.

Mælken er økologisk og vi henter den friskmalket hos Østerlund i Lakkendrup. Fordi mælken er helt frisk, står vi selv for pasteuriseringen med vores egne ismaskiner. Når mælken er varmet op til 40 grader, tilsætter vi de øvrige ingredienser, og pasteuriseringen fortsætter op til 85 grader.

Herefter er maskinerne indstillet til at starte nedkølingen af mixen, og når temperaturen rammer 60 grader tilsætter vi fløde. Og jo, der er meget fløde i vores softice, men det skal der være for at få en cremet konsistens. Efter en time sluttes pasteuriseringsprocessen med en temperatur på 4 grader.

​Vi tilbyder en vanilje og chokolade softice. Vaniljen er af absolut bedste kvalitet og Chokoladen er økologisk og kommer fra Callebaut i Belgien.

Små finesser der er med til at gøre vores softice helt unik.

Vi elsker softice, og det gør vores kunder også. Flere hylder vores softice som den "bedste de nogensinde har smagt". Og ja, det gør os da lidt stolte, men kom selv ind til Gelato Italia og prøv.​

Gelato Italia Svendborg ApS

Selskabet tegnes af direktør Kenneth Jørgensen. 

​CVR: 41050012

Åbningstider​ 

​​Butik på gågaden​​

Mandag-Fredag 11.00 - 20.00  Lørdag                 10.00 - 20.00  Søndag                12.00 - 20.00  Helligdage          12.00- 20.00  

Isbilen

Bilen er i København fredag. Pga. planlagt åbning af isbar på Frederiksøen lørdag, holder vi bilen inde denne dag.

Frederiksøens Isbar

Vi forventer at åbne lørdag den 24.5. kl. 11 - 22.00

Søndag kl. 12-21.00

Kontakt os

Gerritsgade 26, 5700 Svendborg

Rutevejledning til butikken

​​Rejseguide til Svendborg

​​Telefon: +45 2014 5355

Mail: kj@gelatoitalia.dk