​Italiensk is fremstillet i butikken

​Hos Gelato Italia har du mulighed for at smage hjemmelavet italiensk is. Vi har vores eget ismejeri med dertilhørende isbutik i Svendborg, ligesom vi også har en isbil parkeret på havnen i Svendborg. 

Vores is produceres, som man gør det i Italien – med gode råvarer og friskmalket mælk – naturligvis økologisk. Mælken kommer fra det økologiske kvægbrug Østerlund lidt udenfor Svendborg. Den henter vi friskmalket inden kl. 08.00 hver morgen, og så laver vi isen helt frisk heraf. 

Isen skal smage af det, der er i den

Kun de bedste råvarer finder vej til vores ishus hos Gelato Italia. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder kan smage det, der er i isen – og det er egentligt ret simpelt; god italiensk is kræver gode råvarer.

Vi tilbyder i størstedelen af året 24 forskellige varianter i butikken i Gerritsgade. Varianterne varierer efter sæson, efterspørgsel og ikke mindst vores lyst til at eksperimentere. I 2023 vil vi teste flere nye og spændende smagsvarianter af, da jeg qua gelatiere uddannelsen i Bologna, har fået adgang til nye og spændende opskrifter som skal prøves af. 

Vi kan tilbyde både mælkeis og sorbetis. Mælkeis fordi fedtindholdet i italiensk is er lavere end i normal flødeis. Sorbetisen er fremstillet af frugtpure og citrussaft af meget høj kvalitet, og der er tale om helt rene produkter uden tilsætningsstoffer.

Vores varianter anvendes i vores milkshakes og smoothies. Vi tilføjer økologisk sødmælk i milkshakes og lemon juice i vores smoothies.​ Vi kan også lave islagkager til fest eller andre begivenheder hvis dette ønskes.

Kig forbi os og smag på hjemmelavet italiensk is

Kunne du tænke dig at smage på en hjemmelavet is ud fra italienske opskrifter, der rent faktisk smager af det, der er i den, så kig endelig forbi vores butik.

Smagsvarianter

Nedenfor kan du finde en oversigt over de smagsvarianter, som vi har lige p.t.. Her i sommerperioden udskiftes en del af varianterne løbende. 

Gelato Italia Svendborg ApS

Selskabet tegnes af direktør Kenneth Jørgensen. 

​CVR: 41050012

Åbningstider​ 

​​Butik på gågaden​​

Mandag-Fredag   11.00-17.30

Lørdag                    10.00-16.30

Søndag                   12.00-16.30

Isbilen

Bilen er kørt i garagen. Vi ses igen på molen i 2024.

Kontakt os

Gerritsgade 26, 5700 Svendborg

Rutevejledning til butikken

​​Rejseguide til Svendborg

​​Telefon: +45 2014 5355

Mail: kj@gelatoitalia.dk