​Italiensk is fremstillet i butikken

​Hos Gelato Italia har du mulighed for at smage hjemmelavet italiensk is. Vi har vores eget ismejeri med dertilhørende isbutik i Svendborg, ligesom vi også har en isbil parkeret på havnen i Svendborg. 

Vores is produceres, som man gør det i Italien – med gode råvarer og friskmalket mælk – naturligvis økologisk. Mælken kommer fra det økologiske kvægbrug Østerlund lidt udenfor Svendborg.

EFTERÅRET ER KOMMET - DET BETYDER FÆRRE VARIANTER

Vi laver vores is så frisk som muligt, og med en mere begrænset holdbarhedstid på vores is, bliver vi i efteråret nødt til at gå ned i antallet af forskellige varianter. Så frem til at butikken går i vinterhi, reduceres antallet af varianter til 14.  

Derudover laver vi kun den almindelige guf - lakrids guf må vente til 2023. Det samme er gældende for vores chokolade softice. 

EFTERÅRSTILBUD

Vores hjemmelavede softice er frisklavet. Dette betyder at den fra produktionsdag max kan holde sig i 10 dage. Så for at undgå madspild, lancerer vi et efterårstilbud på vores vanilje softice. 

Den mindste kr. 25 - med drys kr. 28

Den største kr. 30 - med drys kr. 33

Isen skal smage af det, der er i den

Kun de bedste råvarer finder vej til vores ishus hos Gelato Italia. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder kan smage det, der er i isen – og det er egentligt ret simpelt; god italiensk is kræver gode råvarer.

Vi tilbyder i størstedelen af året 24 forskellige varianter i butikken i Gerritsgade. Varianterne varierer efter sæson, efterspørgsel og ikke mindst vores lyst til at eksperimentere. I 2022 vil vi i højere grad skifte ud blandt varianterne og teste flere nye og spændende smagsvarianter af.

Vi kan tilbyde både mælkeis og sorbetis. Mælkeis fordi fedtindholdet i italiensk is er lavere end i normal flødeis. Sorbetisen er fremstillet af frugtpure og citrussaft af meget høj kvalitet, og der er tale om helt rene produkter uden tilsætningsstoffer.

Vores varianter anvendes i vores milkshakes og smoothies. Vi tilføjer økologisk sødmælk i milkshakes og lemon juice i vores smoothies.​ Vi kan også lave islagkager til fest eller andre begivenheder hvis dette ønskes.

Kig forbi os og smag på hjemmelavet italiensk is

Kunne du tænke dig at smage på en hjemmelavet is ud fra italienske opskrifter, der rent faktisk smager af det, der er i den, så kig endelig forbi vores butik.

Nuværende smagsvarianter

Nedenfor kan du finde en oversigt over alle vores nuværende smagsvarianter, som du kan finde i vores butik: Udvalget i isbilen varierer fra dag til dag. 

Gelato Italia Svendborg ApS

​​CVR: 41050012

Stillinger. Når vi rammer det nye år, så begynder vi igen at kigge efter unge medarbejdere til is sæsonen 2023. Kunne det være noget for dig, eller kender du en, som du tror kunne være interesseret, så tager vi gerne imod en ansøgning. 

Åbningstider​ 

Butik på gågaden​

Åbningstider jul og nytår

21.12 - 23.12

28.12 - 30.12

Isbil på havnen

Bilen er kørt i garagen 

Lukket

12.00 - 17.30

12.00 - 17.30

Lukket​

Kontakt os

Gerritsgade 26, 5700 Svendborg

Rutevejledning til butikken

​​Rejseguide til Svendborg

​​Telefon: +45 20 14 53 55

Mail: kj@gelatoitalia.dk 

facebook (3)  instagram-logo