​Italiensk is fremstillet i butikken helt fra bunden

​Hos Gelato Italia har du mulighed for at smage hjemmelavet italiensk is. Vi har vores eget ismejeri med dertilhørende isbutik i Svendborg, ligesom vi også har en isbil parkeret på havnen i Svendborg. Begge dele er yderst velbesøgte af kunder fra lokalområdet, Sørup og omegn samt hele det øvrige Fyn.

Vores is produceres, som man gør det i Italien – med gode råvarer og friskmalket mælk – naturligvis økologisk. Mælken kommer fra det økologiske kvægbrug Østerlund her i Svendborg.

Isen skal smage af det, der er i den

Kun de bedste råvarer finder vej til vores ishus hos Gelato Italia. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder kan smage det, der er i isen – og det er egentligt ret simpelt; god italiensk is kræver gode råvarer.

Vi kan altid tilbyde 24 forskellige varianter i butikken i Gerritsgade. Varianterne varierer efter sæson, efterspørgsel og ikke mindst vores lyst til at eksperimentere. I 2021 vil vi i højere grad skifte ud blandt varianterne og teste flere nye og spændende smagsvarianter af.

Vi kan tilbyde både mælkeis og sorbetis. Mælkeis fordi fedtindholdet i italiensk is er lavere end i normal flødeis. Sorbetisen er fremstillet af frugtpure og citrussaft af meget høj kvalitet, og der er tale om helt rene produkter uden tilsætningsstoffer.

Vores varianter kan også anvendes i vores milkshakes og smoothies, som er nyt i butikken her i 2021. Vi tilføjer økologisk sødmælk i milkshakes og lemon juice i vores smoothies.​

Kig forbi os og smag på hjemmelavet italiensk is

Kunne du tænke dig at smage på en hjemmelavet is ud fra italienske opskrifter, der rent faktisk smager af det, der er i den, så kig endelig forbi vores butik.

Nuværende smagsvarianter

Nedenfor kan du finde en oversigt over alle vores nuværende smagsvarianter, som du kan finde i vores butik: Udvalget i isbilen varierer fra dag til dag. 

Gelato Italia Svendborg ApS

​​CVR: 41050012

Søger du job? Se stillinger her

tripadvisor  banner_gul_99x32

Åbningstider​ 2021

​Fra den 1.11. og frem til og med den 19.12. 

Fra den 20.12. - 23.12.

24.12. - 27.12.

Fra den 28.12. - 30.12​.

31.12.

Lukket

14.00 - 17.00

Lukket

14.00 - 17.00​

Lukket

Kontakt os

Gerritsgade 26, 5700 Svendborg

Rutevejledning til butikken

​​

​​Telefon: +45 20 14 53 55

Mail: kj@gelatoitalia.dk 

facebook (3)  instagram-logo