​Italiensk is fremstillet i butikken

​Hos Gelato Italia har du mulighed for at smage hjemmelavet italiensk is. Vi har vores eget ismejeri med dertilhørende isbutik i Svendborg, ligesom vi også har en isbil parkeret på havnen i Svendborg. 

Vores is produceres, som man gør det i Italien – med gode råvarer og friskmalket mælk – naturligvis økologisk. Mælken kommer fra det økologiske kvægbrug Østerlund her i Svendborg.

Isen skal smage af det, der er i den

Kun de bedste råvarer finder vej til vores ishus hos Gelato Italia. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder kan smage det, der er i isen – og det er egentligt ret simpelt; god italiensk is kræver gode råvarer.

Vi tilbyder i størstedelen af året 24 forskellige varianter i butikken i Gerritsgade. Varianterne varierer efter sæson, efterspørgsel og ikke mindst vores lyst til at eksperimentere. I 2022 vil vi i højere grad skifte ud blandt varianterne og teste flere nye og spændende smagsvarianter af.

Vi kan tilbyde både mælkeis og sorbetis. Mælkeis fordi fedtindholdet i italiensk is er lavere end i normal flødeis. Sorbetisen er fremstillet af frugtpure og citrussaft af meget høj kvalitet, og der er tale om helt rene produkter uden tilsætningsstoffer.

Vores varianter anvendes i vores milkshakes og smoothies. Vi tilføjer økologisk sødmælk i milkshakes og lemon juice i vores smoothies.​ Vi kan også lave islagkager til fest eller andre begivenheder hvis dette ønskes.

Kig forbi os og smag på hjemmelavet italiensk is

Kunne du tænke dig at smage på en hjemmelavet is ud fra italienske opskrifter, der rent faktisk smager af det, der er i den, så kig endelig forbi vores butik.

Nuværende smagsvarianter

Nedenfor kan du finde en oversigt over alle vores nuværende smagsvarianter, som du kan finde i vores butik: Udvalget i isbilen varierer fra dag til dag. 

Gelato Italia Svendborg ApS

​​CVR: 41050012

Stillinger. Der er nu lukket for ansættelse. Vi har fået rigtigt mange ansøgninger, og går nu i gang med at indkalde til samtaler. 

tripadvisor  banner_gul_99x32

Åbningstider​ 

Butik på gågaden​

Mandag - Torsdag

Fredag - Lørdag

Søndag 

Isbilen på havnen

Mandag - Torsdag

Fredag 

Lørdag - Søndag

11.00 - 20.00

10.00 - 20.00

12.00 - 18.00

Lukket

14.00 - 20.00

12.00 - 20.00

Kontakt os

Gerritsgade 26, 5700 Svendborg

Rutevejledning til butikken

​​

​​Telefon: +45 20 14 53 55

Mail: kj@gelatoitalia.dk 

facebook (3)  instagram-logo