​Om Gelato Italia

​Når man skal have kvalitets is i Svendborg, så finder de fleste vejen forbi Gelato Italia på byens hovedstrøg. Her midt på Gerritsgade finder du Svendborgs lille ismejeri med isbutik. Hvis man lige ser bort fra de drysvarianter der sælges i butikken, er alt andet hjemmelavet.

​Butikken drives af Kenneth Jørgensen. I 2020 overtog han forretningen efter Arne Hansen, som med succes havde drevet butikken siden 2015. Konceptet er der ikke lavet om på, der er stadig fokus på økologi og bortset fra de forskellige varianter af drys, så laves alt stadig fra bunden og efter butikkens helt egne opskrifter.

Hele fundamentet for isproduktionen ligger i den økologiske mælk, som Kenneth Jørgensen dagligt henter friskmalket i Lakkendrup hos det økologiske kvægbrug ”Østerlund”. Mælken kommer fra gårdens jersey køer, der har et højere fedtindhold i mælken. Det betyder, at Gelato Italia kan minimere mængden af fløde. Og derfor kan man med rette, kalde Gelato Italias is for en mælkeis.

Som navnet også antyder, er kernen i butikken de 24 forskellige varianter af italiensk is, der altid ligger klar i isdisken. Varianterne udskiftes løbende og hen over en sæson laver butikken 40 til 50 forskellige varianter af sorbet- og mælkeis.

Og jo, det er skam italiensk is, også selvom det er lavet her i Svendborg. Gelato laves på en helt speciel ismaskine, som er designet til formålet. Alle råvarer er nøje udvalgt, så kvaliteten af isen altid er høj.

Kig forbi - du bliver ikke skuffet. 

Gelato Italia Svendborg ApS

​​CVR: 41050012

.​

Søger du job? Se stillinger her

tripadvisor  banner_gul_99x32

Åbningstider​

​Mandag - Lørdag

Søndag ​

Helligdage

10.00-21,00

12.00-21.00

12.00-21.00

Kontakt os

Gerritsgade 26, 5700 Svendborg

Rutevejledning til butikken

​​

​​Telefon: +45 20 14 53 55

Mail: kj@gelatoitalia.dk 

facebook (3)  instagram-logo