Isbil

Igen i år er vi mobil. Udover vores lille fine ismejeri med butik på gågaden i Svendborg, kan du igen i år besøge vores is bil på Jessens Mole.

Kig ned på molen og smag vores hjemmelavede italienske is til  Her er god stemning og god is. 

I maj måned vil bilen være på havnen fredag-søndag på nær nogle enkelte dage, hvor den er til arrangement. Se åbningstider nederst på siden.

Herunder er det muligt at læse lidt om bilen.

​Bilen er udstyret med to is frysere med plads til 22 kantiner af vores hjemmelavede italienske is. Udover vores italienske is, har vi også installeret en softice maskine, så kunderne også kan nyde vores egen hjemmelavede vanilje softice.

Is og softice serveres i vafler eller i bægre og isen kan skylles ned med en iskold kildevand.

Det siger sig selv, at vi ikke kan præsentere helt det samme udvalg som i vores butik, både hvad angår isvarianter og toppings - det er pladsen ikke til. Men i hovedsæsonen kan vi stadig tilbyde minimum 16 forskellige varianter af den italienske is, og vi sørger for løbende at skifte ud i varianterne. Det kan sagtens ske, at nogle af varianterne kun kan smages i isbilen. 

Vi har en plads tæt ved Bendixens fiskehandel og havnekontoret med bådene lige i baghaven. Vi havde store forventninger til denne lille oase på havnen, og forventningerne blev opfyldt i 2021. Vi havde en god sæson, og vi er glade for den store opbakning der har været til bilen.

​Lej isbilen

Igen i 2022 kører vi bilen ud til arrangementer. Det kunne være til messer, receptioner, fester eller andre store begivenheder, både private og erhvervsmæssige.

Som udgangspunkt er der ingen begrænsninger for selve aktiviteten– lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne. Vi er altid fleksible og indstillet på en god aftale. Dog kører vi som udgangspunkt kun ud til arrangementer med min. 70 personer. Der kan, afhængigt af arrangement type, blive tale om opkrævning af et startgebyr. 

Sidder du som arrangør af et marked, en koncert eller lignende, og synes du at vores iskoncept passer perfekt ind i sådan et arrangement, så giv os gerne et kald

Gelato Italia Svendborg ApS

​​CVR: 41050012

Stillinger. Der er nu lukket for ansættelse. Vi har fået rigtigt mange ansøgninger, og går nu i gang med at indkalde til samtaler. 

tripadvisor  banner_gul_99x32

Åbningstider​ 

Butik på gågaden​

Mandag - Torsdag

Fredag - Lørdag

Søndag 

Isbilen på havnen

Mandag - Torsdag

Fredag 

Lørdag - Søndag

11.00 - 20.00

10.00 - 20.00

12.00 - 18.00

Lukket

14.00 - 20.00

12.00 - 20.00

Kontakt os

Gerritsgade 26, 5700 Svendborg

Rutevejledning til butikken

​​

​​Telefon: +45 20 14 53 55

Mail: kj@gelatoitalia.dk 

facebook (3)  instagram-logo