Isbil

Nu er vi også blevet mobil. Udover vores lille fine ismejeri med butik på gågaden i Svendborg, har vi nu også anskaffet os en lækker is bil på Jessens Mole.

Sæsonen er ovre, og isbilen er kørt i garagen. Vi er naturligvis klar igen i 2022, hvor vi igen glæder os til at betjene jer.  

Herunder er det muligt at læse lidt om bilen.

​Bilen er udstyret med to is frysere med plads til 22 kantiner af vores hjemmelavede italienske is. Udover vores italienske is, har vi også installeret en softice maskine, så kunderne også kan nyde vores egen hjemmelavede vanilje softice.

Is og softice serveres i vafler eller i bægre og isen kan skylles ned med en iskold kildevand.

Det siger sig selv, at vi ikke kan præsentere helt det samme udvalg som i vores butik, både hvad angår isvarianter og toppings - det er pladsen ikke til. Men i hovedsæsonen kan vi stadig tilbyde minimum 16 forskellige varianter af den italienske is, og vi sørger for løbende at skifte ud i varianterne. Det kan sagtens ske, at nogle af varianterne kun kan smages i isbilen. 

Hele sommeren har vi været på havnen i Svendborg. Vi havde en plads tæt ved Bendixens fiskehandel og havnekontoret med bådene lige i baghaven. Vi havde store forventninger til denne lille oase på havnen, hvor etableringen af en sommerrestaurant lige overfor isbilen. Og forventningerne blev opfyldt. Vi har haft en god sæson, og vi er glade for den store opbakning der har været til bilen.

​Lej isbilen

Igen i 2022 kører vi bilen ud til arrangementer. Det kunne være til messer, receptioner, fester eller andre store begivenheder, både private og erhvervsmæssige.

Som udgangspunkt er der ingen begrænsninger for selve aktiviteten– lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne. Vi er altid fleksible og indstillet på en god aftale. Dog kører vi som udgangspunkt kun ud til arrangementer med min. 70 personer. Der kan, afhængigt af arrangement type, blive tale om opkrævning af et startgebyr. 

Sidder du som arrangør af et marked, en koncert eller lignende, og synes du at vores iskoncept passer perfekt ind i sådan et arrangement, så giv os gerne et kald

Gelato Italia Svendborg ApS

​​CVR: 41050012

Søger du job? Se stillinger her

tripadvisor  banner_gul_99x32

Åbningstider​ 2021

​Fra den 1.11. og frem til og med den 19.12. 

Fra den 20.12. - 23.12.

24.12. - 27.12.

Fra den 28.12. - 30.12​.

31.12.

Lukket

14.00 - 17.00

Lukket

14.00 - 17.00​

Lukket

Kontakt os

Gerritsgade 26, 5700 Svendborg

Rutevejledning til butikken

​​

​​Telefon: +45 20 14 53 55

Mail: kj@gelatoitalia.dk 

facebook (3)  instagram-logo