Isbil

Igen i år er vi mobil. Udover vores lille fine ismejeri med butik på gågaden i Svendborg, kan du igen i år besøge vores is bil på Jessens Mole.

Kig ned på molen og smag vores hjemmelavede italienske is til  Her er god stemning og god is. 

Se åbningstider nederst på siden.

Herunder er det muligt at læse lidt om bilen.

​Bilen er udstyret med isfryser med 13 varianter af vores hjemmelavede italienske is. Udover vores italienske is, har vi også installeret en softice maskine, så kunderne også kan nyde vores egen hjemmelavede vanilje softice.

Is og softice serveres i vafler eller i bægre og isen kan skylles ned med en iskold kildevand.

Det siger sig selv, at vi ikke kan præsentere helt det samme udvalg som i vores butik, både hvad angår isvarianter og toppings - det er pladsen ikke til. I hovedsæsonen sørger vi for løbende at skifte ud i varianterne. Det kan sagtens ske, at nogle af varianterne kun kan smages i isbilen. 

Vi har en plads tæt ved Bendixens fiskehandel og havnekontoret med bådene lige i baghaven. Vi havde store forventninger til denne lille oase på havnen, og forventningerne er blevet opfyldt. Vi havde en god sæson, og vi er glade for den store opbakning der har været til bilen.

​Lej isbilen

Igen i 2023 kører vi bilen ud til arrangementer. Det kunne være til messer, receptioner, fester eller andre store begivenheder, både private og erhvervsmæssige.

Som udgangspunkt er der ingen begrænsninger for selve aktiviteten– lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne. Vi er altid fleksible og indstillet på en god aftale. Dog kører vi som udgangspunkt kun ud til arrangementer med min. 70 personer. Der kan, afhængigt af arrangement type, blive tale om opkrævning af et startgebyr. 

Sidder du som arrangør af et marked, en koncert eller lignende, og synes du at vores iskoncept passer perfekt ind i sådan et arrangement, så giv os gerne et kald

Gelato Italia Svendborg ApS

Selskabet tegnes af direktør Kenneth Jørgensen. 

​CVR: 41050012

Åbningstider​ 

​​Butik på gågaden​​

Mandag-Fredag 11.00 - 20.00  Lørdag                 10.00 - 20.00  Søndag                12.00 - 20.00  Helligdage          12.00- 20.00  

Isbilen

Bilen er i København fredag. Pga. planlagt åbning af isbar på Frederiksøen lørdag, holder vi bilen inde denne dag.

Frederiksøens Isbar

Vi forventer at åbne lørdag den 24.5. kl. 11 - 22.00

Søndag kl. 12-21.00

Kontakt os

Gerritsgade 26, 5700 Svendborg

Rutevejledning til butikken

​​Rejseguide til Svendborg

​​Telefon: +45 2014 5355

Mail: kj@gelatoitalia.dk