Isbil

Nu er vi også blevet mobil. Udover vores lille fine ismejeri med butik på gågaden i Svendborg, har vi nu også anskaffet os en lækker is bil på Jessens Mole.

Åbningstider hver dag frem til og med uge 32 fra kl. 12.00- -22.00.

Varianterne skiftes løbende

​Den er udstyret med to is frysere med plads til 22 kantiner af vores hjemmelavede italienske is. Udover vores italienske is, får vi også installeret en softice maskine, så kunderne også kan nyde vores egen hjemmelavede vanilje softice.

Is og softice serveres i vafler eller i bægre og isen kan skylles ned med en iskold kildevand.

Det siger sig selv, at vi ikke kan præsentere helt det samme udvalg som i vores butik, både hvad angår isvarianter og toppings - det er pladsen ikke til. Men vi kan stadig tilbyde minimum 16 forskellige varianter af den italienske is, og vi sørger for løbende at skifte ud i varianterne. Det kan sagtens ske, at nogle af varianterne kun kan smages i isbilen.

Hele sommeren vil vi være at finde på havnen i Svendborg. Vi har fået tildelt en plads tæt ved Bendixens fiskehandel og havnekontoret med bådene lige i baghaven. Vi har store forventninger til denne lille oase på havnen, hvor etableringen af en sommerrestaurant lige overfor isbilen også er i fuld gang. 

Og så forlyder det, at der denne sommer vil lægge et helt nyt restaurationsskib til på ”molen”, tæt på vores is bil. Der vil ikke være restriktioner i form af begrænsninger af kundeantallet, så vi kan ekspedere flere kunder på en gang uden at resten af familien skal stå og vente væk fra is bilen.

Vi vil som udgangspunkt være at finde på pladsen hele sommeren fra middagstid og helt frem til klokken 22.00. Men…. Skulle det blive regnvejr, så holder vi bilen inde i vores garage. Pladsen har vi resten af sæsonen, dvs. frem til udgangen af september. Vejret vil afgøre hvor længe vi er på havnen.

​Lej isbilen

Når vi er kommet udenfor højsæsonen, det betyder efter uge 33, vil det være muligt at leje vores is bil til større arrangementer. Det kunne være til messer, receptioner, fester eller andre store begivenheder, både private og erhvervsmæssige. 

Som udgangspunkt er der ingen begrænsninger – lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne. Vi er altid fleksible og indstillet på en god aftale.

Sidder du som arrangør af et marked, en koncert eller lignende, og synes du at vores iskoncept passer perfekt ind i sådan et arrangement, så giv os gerne et kald

Gelato Italia Svendborg ApS

​​CVR: 41050012

Søger du job? Se stillinger her

tripadvisor  banner_gul_99x32

Åbningstider​

​Mandag - Lørdag

Søndag ​

10.00-22,00

11.00-22.00

Kontakt os

Gerritsgade 26, 5700 Svendborg

Rutevejledning til butikken

​​

​​Telefon: +45 20 14 53 55

Mail: kj@gelatoitalia.dk 

facebook (3)  instagram-logo