Vi laver islagkager til fest
​og særlige lejligheder​

​Gør festen mindeværdig med en smuk islagkage med italiensk is

Har du brug for en helt særlig dessert til at gøre din fest ekstra mindeværdig? Hos Gelato Italia kan vi lave smukke og lækre islagkager til fest og andre særlige anledninger. Vi har tidligere lavet islagkager for kunder fra både Svendborg, Sørup og resten af Fyn.

Vi laver islagkager i flere størrelser, og du kan vælge op til tre af dine personlige is-favoritter fra Gelato Italia i kagen. Vi bruger kun italienske råvarer og hjemmelavet kvalitets is. Som udgangspunkt bliver alle islagkager til fest pyntet med chokoladepynt og flotte detaljer på toppen. Hvis du har særlig ønsker til dekoration, er det også en mulighed.

Flotte islagkager til fest behøver ikke at koste en bondegård

Hvis du ønsker at købe en islagkage hos os, kan vi fortælle, at vi har rigtig gode priser:

  • 1,3 liter til 6 personer er kr. 249,-
  • 2,25 liter til cirka 10 personer koster kr. 339,-
  • 3,5 liter til cirka 15 personer koster kr. 429,-

Din pris kan selvfølgelig variere lidt. Hvis du f.eks. ønsker ekstra pynt, koster det ekstra. Du får islagkagerne leveret i en termoboks, og de kan klare en transporttid på ca. en time uden at smelte. 

Islagkagen skal tages ud af fryseren ca. to timer inden servering. Ved køleskabstemperatur opbevares kagen i den medfølgende emballage. Hvis du også gerne vil have almindelig is til fest, er det også en mulighed at vælge mellem forskellige lækre is i vores sortiment.

Islagkager til andre begivenheder

Hvis du er interesseret i køb af islagkager, så hold øje med vores hjemmeside og side på Facebook. Til nytår og jul vil vi igen i år åbne op for salg af islagkager til fest og særlig anledninger. Gør nytårsaften helt speciel med en lækker islagkage.

Du kan lave bestilling af islagkage eller anden italiensk dessert ved at ringe til os eller skrive en e-mail. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

Gelato Italia Svendborg ApS

​​CVR: 41050012

Søger du job? Se stillinger her

tripadvisor  banner_gul_99x32

Åbningstider​ 

​Fra den 1.1.2022 

Vi åbner igen til foråret. Helt præcist afhænger af vejr. 

Lukket

Kontakt os

Gerritsgade 26, 5700 Svendborg

Rutevejledning til butikken

​​

​​Telefon: +45 20 14 53 55

Mail: kj@gelatoitalia.dk 

facebook (3)  instagram-logo